Skip to main content

Over Fight & Balance

Kalm blijven in het gevecht.

Het hele leven is een gevecht en het is de kunst om kalm te blijven. Dat is precies waar kickboksen je bij kan helpen en waarom ik, Raoel Dennen, Fight & Balance heb opgezet. Ik help je de balans te vinden: kalm middenin een gevecht. Accepteren dat je stukgaat, maar dan toch doorgaan. Maar ook: sterker worden door te rusten. Daarom het yinyang-logo, het herinnert ons eraan om altijd die balans te zoeken.

De sportschool

De sfeer in onze sportschool is betrokken, welkom en veilig. Ik help je je conditie op te bouwen, weerbaarheid te trainen en af te vallen, maar ook als je professioneel wilt trainen om een betere vechter te worden, ben je meer dan welkom! Juist door de groepen te mixen, ontstaan de leukste lessen. Geen excuus dus meer om niet mee te doen.

Ik doe mee

Over Raoel Dennen

Ik ben voormalig professioneel MMA-fighter en kickbokser. Door te kickboksen heb ik die balans gevonden en sinds tien jaar geef ik mijn vaardigheden door. Nu doe ik dat eindelijk met mijn eigen sportschool, Fight & Balance. Ik bied je hier een veilige ruimte om je vechtskills te verbeteren, je conditie op te bouwen en weer fit te worden.

Wil je een privéles boeken of heb je vragen over de lessen? Neem contact op!

Neem contact op
Wat anderen zeggen over Fight&Balance

Laagdrempelig en voor elke ervaringsklasse uitdagend.

Jeroen T.

Goede sfeer. Fijne trainer

Jan Pieter M.

Superfijne en relaxte sfeer. Veel persoonlijke aandacht en fijne pittige afwisselende en uitdagende trainingen.

Nanette J.

Vragen? Privéles?

Heb je een vraag of je mee kan doen? Of wil je een privéles boeken? Neem contact op!