Skip to main content

Deze lessen biedt
Fight & Balance aan

Er zijn vier soorten trainingen, elke net anders, zodat je met elke les mee kan doen. Waar ga jij voor?

Kickboksen

Kickboksen is niet dom trappen en slaan. Het vergt nadenkwerk: waar is die opening? Welke combinatie is het meest effectief? Het mooie daarvan is dat je tijdens de les geen tijd hebt om te piekeren. Kickboksen is dus goed voor lichaam én geest. Je zet je emoties van die dag in om je stoten en trappen extra kracht mee te geven. Fight & Balance biedt een veilige ruimte, waar je samen met je sparringpartners en een deskundige trainer de fijnste technieken leert om je hoofd leeg te boksen.

De tijden

Maandag

Dinsdag

19.00 – 20.00

Woensdag

Donderdag

19.00 – 20.00

Vrijdag

Bokszaktraining

Fitter worden begint bij de bokszaktraining. Misschien kom je in het begin niet helemaal mee, dat is oké, want in deze trainingen ga je stuk. De trainingen zijn conditioneel relatief zwaar, want na een pittige warming-up gaan we op hoog tempo combinaties uitvoeren op de zak. De combinaties worden afgewisseld met spier- en krachtoefeningen. Maar kom je trouw trainen? Dan gaat je conditie met sprongen vooruit. Dan kijk je ernaar uit om jezelf na een lange werkdag uit te leven op de bokszak.

De tijden

Maandag

09.00 – 10.00

19.00 – 20.00

20.00 – 21.00

Dinsdag

Woensdag

10.00 – 11.00

19.00 – 20.00

20.00 – 21.00

Donderdag

Vrijdag

09.00 – 10.00

19.00 – 20.00

Power Routine Women

Als je wilt afvallen of tonen, dan doe je mee met de Power Routine van Fight & Balance. Elke training pakken we vier oefeningen met gewichten en vier oefeningen voor de core op, waarbij grote en kleine spiergroepen meedoen. Elke oefening doen we een minuut en elke ronde doen we drie keer. De training wordt aangepast op wat jij aan kan, zodat je niet boven of onder je gewicht traint. Reken er maar op dat jij na deze training spierpijn krijgt. Dus een eiwitshake achteraf is voor optimaal herstel geen overbodige luxe!

De tijden

Maandag

Dinsdag

20.00 – 21.00

Woensdag

Donderdag

20.00 – 21.00

Vrijdag

Bootcamp

Als je lekker buiten wilt trainen, net dat extra briesje terwijl je jezelf in het zweet werkt, doe dan mee met de bootcamp. Deze training beginnen we altijd met een warming-up, gevolgd door oefeningen om je kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Aan het eind van de training krijg je een toetje, maar dan wel een pittige. Of we doen een cooling-down met rekken en strekken. We doen de oefeningen individueel, in tweetallen of in groepsverband.

De tijden

Maandag

Volgt nog.

Dinsdag

Volgt nog.

Woensdag

Volgt nog.

Donderdag

Volgt nog.

Vrijdag

Volgt nog.

Wat anderen zeggen over Fight&Balance

Laagdrempelig en voor elke ervaringsklasse uitdagend.

Jeroen T.

Goede sfeer. Fijne trainer

Jan Pieter M.

Superfijne en relaxte sfeer. Veel persoonlijke aandacht en fijne pittige afwisselende en uitdagende trainingen.

Nanette J.

Vragen? Privéles?

Heb je een vraag of je mee kan doen? Of wil je een privéles boeken? Neem contact op!